Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2006 09:34 - Наско Сираков: През зимата можем да продадем 3-4 футболисти
Автор: roanldo Категория: Спорт   
Прочетен: 1021 Коментари: 0 Гласове:
0



Левски е готов да се раздели през зимата с 3-4 играчи с по-дълъг стаж в отбора, съобщи изпълнителният директор на клуба Наско Сираков.

Все пак синята легенда успокои в Актуално студио "Дерби, че това не означава разпродажба на отбора.

"Убедени сме, че поне 3-4 души могат да бъдат продадени през зимата. Те са дали много на Левски и им трябва ново предизвикателство. Това ще бъде възможност за тях да спечелят и повече пари", обясни Сираков.

"Има 5-6 души, с които сме готови да се разделим. Няма да спираме никого от тях, ако офертите са добри. Те са дали много на Левски и заслужават да поиграят в чужбина", допълни той, но отказа да спомене имена.

Със сигурност в тезисметки влизат Елин Топузаков, Станислав Ангелов, Димитър Телкийски, Георги Петков и Лусио Вагнер. Сираков не изключи възможността Левски да се раздели и с най-добрия си млад футболист Валери Домовчийски.

"Ако Барселона например поиска да го купи, защо да не го продадем", заяви той.

"Сините" усилено търсят нови попълнения за Шампионската лига, където са в група "А" с Барселона, Челси и Вердер Бремен.

"Ако знаем, че ще намерим нов Седрик Бардон, със сигурност ще го вземем. В неговия случай имахме късмет, защото много трудно се намират играчи като него", заяви изпълнителният шеф на "сините".

"През зимата сигурно пак ще направим опит да привлечем Сърмов и Тасевски. До дни се надявам да финализираме и привличането на български футболист. По принцип говорим за директно подписване на договор, а не за проби", допълни той.

Сираков бе категоричен, че дори и с 15 нови играчи Левски трудно ще си вдигне класата с оглед на тежките мачове от Шампионската лига.

"Още в четвъртък със Станимир Стоилов говорихме със собственика Тодор Батков. Изяснихме, че не ни трябват играчи за следващите 3 месеца, а за следващите 3 години. Дори и 15 души да вземем сега, с тях трудно ще постигнем по-високо ниво отколкото с тези, които ни вкараха в лигата", каза Сираков.

"Когото и да привлечем, той няма да ни изведе в друго измерение и затова ще бъдем много внимателни. Търсим хора на определени постовe, които да ни вършат работа за дълго", допълни Сираков.

Изпълнителният директор на Левски уточни, че вратарската позиция не е сред тях.

В Левски на проби от петък е сръбският бранител Видац Братич.

"С Братич нямаме финансови разминавания. Всичко зависи от него. Той трябва да убеди Станимир Стоилов, че може да бъде полезен на Левски", заяви Сираков.

За изпробване на Видац представителният отбор на Левски ще изиграе контролна среща с тима на Славия на стадиона на "белите" в кв. "Овча Купел" от 18:00 ч., съобщава официалният сайт на "сините".

През уикенда няма да има кръг в "А" група, заради евроквалификациите с Румъния в събота и със Словения в сряда..


Тагове:   Наско,   можем,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: roanldo
Категория: Спорт
Прочетен: 64337
Постинги: 48
Коментари: 12
Гласове: 59
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031